>> Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld <<

Financieel Administratief Medewerker

FULLTIME (32-40uur per week)
Designa Architectuur BNA & Interieur BNI
Locatie: Hoevelaken

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

Krijg jij energie van financiële werkzaamheden en heb jij minimaal 2 jaar relevante ervaring? (bij voorkeur in de Accountancy en met AFAS bekend) Ga dan aan de slag als Financieel Administratief Medewerker bij Designa Architectuur BNA & Interieur BNI in Hoevelaken.

Je komt als Financieel Administratief Medewerker te werken bij een architectenbureau, die haar klanten ontzorgt van schets tot oplevering! Designa is een platte organisatie waar een informele werksfeer heerst. Er werken op deze locatie in Hoevelaken zo’n 32 collega’s. Designa maakt ook het TV programma “Van Woonvilla naar Droomvilla” voor RTL 4 en heeft ook nog een Inspiratiecentrum in Laren.

Als Financieel Administratief Medewerker ben je samen met je collega’s en de Financial Manager verantwoordelijk voor de financiële administratie. Het is daarom belangrijk dat je affiniteit hebt met diverse systemen. De gezamenlijke werkzaamheden zijn erg divers.  Het inboeken van verkoopfacturen, beheer van de debiteuren- en crediteurenadministratie, het verwerken van de bankmutaties en de urenregistratie, het verzorgen van de BTW aangiften. Al met al een veelzijdige en uitdagende functie!

De werktijden zijn van 09:00 tot 17:30 uur. Bij voorkeur ben je 40 uur per week beschikbaar. Wil jij liever vier dagen (32 uur) per week werken, dan is dat bespreekbaar. In overleg is het ook mogelijk om een dag vanuit huis te werken!

We hechten veel waarde aan persoonlijke groei. Dit betekent dat studiemogelijkheden besproken kunnen worden.

FUNCTIE-EISEN

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in de richting van financiële administratie of accountancy;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

AANBOD

 • Uitstekend salaris, afhankelijk van werkervaring;
 • Een fulltime baan voor 40 uur per week, wil je 32 uur per week werken? Dit is bespreekbaar;
 • 30 vakantiedagen per jaar;
 • Reiskostenvergoeding woon/werkverkeer (vanaf 10 km enkele reis);
 • Kom je met het OV? Dan worden de volledige reiskosten gedekt;
 • Pensioenregeling;
 • Laptop van de zaak;
 • Een informeel en enthousiast team van collega’s;
 • Een Inspirerende werkomgeving;
 • Een sterk groeiend en succesvol architectenbureau gehuisvest aan de A1 in een recent- en nieuw opgeleverde studio/ showroom (1600m2).

Zie jij jezelf al passen in deze functie? Dan zien we je reactie graag tegemoet. Mail deze naar Arno de Nooij, arno@designa.nl  Wij nemen dan spoedig contact met je op.

OVER DESIGNA ARCHITECTUUR BNA EN INTERIEUR BNI EN VAN WOONVILLA NAAR DROOMVILLA

Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa Architectuur BNA en Interieur BNI droomhuizen: Van architectuur, interieurontwerp, bouwmanagement, inrichting tot styling.

Vanuit een schitterend nieuw kantoor- en Inspiratie Center in Hoevelaken geeft Bertram Terpstra samen met zijn partner Pauline Jorritsma en team van vakspecialisten (architecten, interieurarchitecten, bouwkundigen, bouwbegeleiders en stylisten) vorm aan zeer exclusieve nieuw- en verbouwprojecten. Van schets tot en met oplevering ‘onder één dak’!

Door de totaal-aanpak van Designa Architectuur BNA en Interieur BNI komen alle facetten van architectuur (exterieur en interieur) aan bod. Daardoor nemen Designa Architectuur BNA en Interieur BNI de opdrachtgever alle zorg uit handen. Inspiratiecentrum ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ te Laren en televisieprogramma ‘Van Woonvilla naar Droomvilla’ zijn onderdeel van het totale businessmodel.

In ons televisieprogramma, dat op zondag om 17.30 uur te zien is bij RTL4, Van Woonvilla naar Droomvilla nemen ontwerper Bertram Terpstra en interieurontwerpster Pauline Jorritsma de kijker elke week mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Bovendien laten ze zien wat de toegevoegde waarde van een architect en stylist is. Marit van Bohemen bezoekt daarnaast verschillende fabrikanten- leveranciers en (internationale) beurzen, waar innovaties, trends en nieuwste producten onder de aandacht van de kijkers worden gebracht.

Elk week een nieuw project, een nieuwe uitdaging. Van schets tot oplevering. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur, verlichting, meubilering, stoffering en styling komen aan bod.

Kijk voor meer info over Designa op www.designa.nl