Partners

Miele

Miele combineert visie, precisie en aandacht voor details. Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening.

Buro Buiten

Buro Buiten ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen met buitengewone tuinarchitectuur voor architecten en particuliere opdrachtgevers.

Daacha

Daacha Designvloeren levert gietvloeren en wandpanelen van de hoogste kwaliteit door hun jarenlange ervaring.

LoooX

LoooX kenmerkt zich door innovatief en stijlvol badkamermeubilair die de badkamer elegantie en verfijning geven.

Busch-Jaeger

Busch-Jaeger combineert innovatief design met vertrouwde functionaliteit en toekomstgerichte mogelijkheden.

Kembra

Kembra is een interieurbouwbedrijf voorzien van showroom en productieruimte. Zij staan voor u klaar om al uw interieurwensen waar te maken.

OnbeperktWIFI.nl

OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa’s en luxe woningen. Woningen met een groot woonoppervlak zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en zijn daarnaast hoogwaardig geïsoleerd. Dit heeft invloed op het WiFi-netwerk.

Dornbracht

Luxe en functionele kranen, voor iedere ruimte, dat is waar het bij Dornbracht om draait. Het resultaat zijn ontwerpen die hun tijd ver vooruit zijn en absoluut tijdloos.

The Furnery

The Furnery

Meubelmaatwerk op basis van robotisering voor Europa’s grootste vakantieparken of met ambachtelijke accuratesse uw droomkeuken; dat is The Furnery! Met bijna twintig jaar internationale ervaring is The Furnery een vertrouwd adres waar kennis, materiaal en creativiteit tot de mooiste eindresultaten komen.

Wood Lines

Wood-Lines panelen zijn akoestische houten panelen voor wanden en plafonds, die uw ruimtes de optimale nagalmtijd geven in combinatie met een moderne, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. Geïnspireerd door Scandinavisch design, maken we prachtige panelen met natuurlijke materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. 

Trappen XL

Level Trappen & Constructies B.V. is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van designtrappen ter bevordering van de particuliere klant door het hele land. Naast de design trappen, bieden zij ook de mogelijkheid om een bouwpakkettrap aan te schaffen via de webshop. 

Martijn de Wit

Uw vloer is een eyecatcher in uw woning. Of u nu gaat voor klassiek parket, fris linoleum of zacht tapijt: bij Martijn de Wit Vloeren hebben ze het.

Easy Drain

Easy Drain biedt unieke designs die perfect zijn voor ieder type douchevloer met verschillende roosters, zoals in roestvrij staal en glas.

Duravit

Wellness in je eigen badkamer met hoogwaardige badkamermeubels en modern keramiek van Duravit. Baden, wastafels, sauna, WC’s en meer.

Cosentino

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur

Modular Lighting Instruments

Modular Lighting maakt sinds 1980
hoogwaardige architecturale verlichting met uitstraling.

The Kitchen Art Studios[1]

The Kitchen Art Studios

Bij The Kitchen Art Studios vindt u ondernemers die een complete woonbeleving – in de vorm van een keuken- met unieke elementen en uitzonderlijke materialen creëren. ‘We Imagine Your Style’ is deze ondernemers dan ook op het lijf geschreven.

Outdoor Lifestyle

Outdoor Lifestyle is al sinds 2006 dé specialist in exclusieve loungesets. Onze All Weather outdoor banken worden geproduceerd in Nederland en dankzij het gebruik van een zeer stevig frame, kwalitatieve en kleurvaste stoffen kunnen de banken het hele jaar buiten blijven staan!

Cerriva

Cerriva

Cerriva is al meer dan 20 jaar een gevestigde naam in de keramische wereld. Ooit begonnen op een zolderkamer met alleen agenturen voor Italiaanse en Spaanse tegelfabrikanten en door te blijven vernieuwen, uitgegroeid tot een onderneming met veertien medewerkers, gehuisvest in een pand in Oldenzaal.

Hotbath

Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Vanuit hun hoofdkantoor, gevestigd in Alblasserdam, zorgt Hotbath ervoor dat onze Italiaanse designkranen straks de show stelen in uw badkamer.

DJS Hekwerken

DJS hekwerken & Toegangstechniek is in 1995 opgericht door vader en zoon de Jong. Tot op de dag van vandaag zijn zij nog werkzaam in het bedrijf. DJS heeft een ruime selectie aan stijlen in hun assortiment en bieden maatwerk met een exclusieve uitstraling. Ze proberen de stijl van de toegangspoort zo goed mogelijk te laten aansluiten op de stijl van uw woning.

De Rooy Steel Doors

De Rooy Steel Doors ontwerpt, produceert en monteert al jaren op ambachtelijke wijze stalen deuren. De stalen deuren van De Rooy zijn uniek en kwalitatief hoogwaardig. De Rooy Steel Doors staat voor creativiteit en vakmanschap, een combinatie die door architecten en particulieren op waarde wordt geschat.

The Kitchen Art Studios[1]

Partner worden van Designa? Bel of mail ons via 035 – 30 33 733 of laren@designa.nl.