Partners

Miele

Miele combineert visie, precisie en aandacht voor details. Miele gelooft in strakke lijnen, tijdloze elegantie en intuïtieve bediening.

Buro Buiten

Buro Buiten ontwerpt en realiseert exclusieve tuinen met buitengewone tuinarchitectuur voor architecten en particuliere opdrachtgevers.

Daacha

Daacha Designvloeren levert gietvloeren en wandpanelen van de hoogste kwaliteit door hun jarenlange ervaring.

LoooX

LoooX kenmerkt zich door innovatief en stijlvol badkamermeubilair die de badkamer elegantie en verfijning geven.

Busch-Jaeger

Busch-Jaeger combineert innovatief design met vertrouwde functionaliteit en toekomstgerichte mogelijkheden.

OnbeperktWIFI.nl

OnbeperktWiFi.nl is gespecialiseerd in de aanleg van WiFi-netwerken in villa’s en luxe woningen. Woningen met een groot woonoppervlak zijn vaak gebouwd met materialen als beton en staal en zijn daarnaast hoogwaardig geïsoleerd. Dit heeft invloed op het WiFi-netwerk.

Dornbracht

Luxe en functionele kranen, voor iedere ruimte, dat is waar het bij Dornbracht om draait. Het resultaat zijn ontwerpen die hun tijd ver vooruit zijn en absoluut tijdloos.

Wood-Lines

Wood-Lines panelen zijn akoestische houten panelen voor wanden en plafonds, die uw ruimtes de optimale nagalmtijd geven in combinatie met een moderne, stijlvolle en harmonieuze uitstraling. Geïnspireerd door Scandinavisch design, maken we prachtige panelen met natuurlijke materialen. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij voorop. 

The Green Contractors

Nieuw huis, nieuwe tuin! Volledig voor u georganiseerd, op het hoogste kwaliteitsniveau. Van ontwerp tot beplanting inclusief projectmanagement. The Green Contractors brengen de best passende partijen bij elkaar om uw droomtuin te realiseren.

Cheminée

Het begon met een eenvoudig vreugdevuur in het hart van het Australische continent, onder de rode Ayers Rock. Twee toeristen, Alfred Weilandt en Jerry Dabrowski zaten bij het vuur, tot diep in de nacht, luisterend naar Aboriginal verhalen over een mythisch tijdperk van dromen.

Martijn de Wit

Uw vloer is een eyecatcher in uw woning. Of u nu gaat voor klassiek parket, fris linoleum of zacht tapijt: bij Martijn de Wit Vloeren hebben ze het.

Easy Drain

Easy Drain biedt unieke designs die perfect zijn voor ieder type douchevloer met verschillende roosters, zoals in roestvrij staal en glas.

Duravit

Wellness in je eigen badkamer met hoogwaardige badkamermeubels en modern keramiek van Duravit. Baden, wastafels, sauna, WC’s en meer.

Cosentino

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur

Modular Lighting Instruments

Modular Lighting maakt sinds 1980
hoogwaardige architecturale verlichting met uitstraling.

Outdoor Lifestyle

Outdoor Lifestyle is al sinds 2006 dé specialist in exclusieve loungesets. Onze All Weather outdoor banken worden geproduceerd in Nederland en dankzij het gebruik van een zeer stevig frame, kwalitatieve en kleurvaste stoffen kunnen de banken het hele jaar buiten blijven staan!

Hotbath

Op zoek naar innovatieve, luxueuze sanitair oplossingen? Vanuit hun hoofdkantoor, gevestigd in Alblasserdam, zorgt Hotbath ervoor dat onze Italiaanse designkranen straks de show stelen in uw badkamer.

DJS Hekwerken

DJS hekwerken & Toegangstechniek is in 1995 opgericht door vader en zoon de Jong. Tot op de dag van vandaag zijn zij nog werkzaam in het bedrijf. DJS heeft een ruime selectie aan stijlen in hun assortiment en bieden maatwerk met een exclusieve uitstraling. Ze proberen de stijl van de toegangspoort zo goed mogelijk te laten aansluiten op de stijl van uw woning.

De Rooy Steel Doors

De Rooy Steel Doors ontwerpt, produceert en monteert al jaren op ambachtelijke wijze stalen deuren. De stalen deuren van De Rooy zijn uniek en kwalitatief hoogwaardig. De Rooy Steel Doors staat voor creativiteit en vakmanschap, een combinatie die door architecten en particulieren op waarde wordt geschat.

Klafs

KLAFS staat, als geen andere fabrikant in de branche, voor innovatie, design en kwaliteit. Met sauna’s, spa’s en wellness zet KLAFS maatstaven om preventieve gezondheid en ontspanning te integreren in het dagelijkse leven.

Partner worden van Designa? Bel of mail ons via 035 – 30 33 733 of laren@designa.nl.