Designa Nieuwbouw

Bent u op zoek naar een full service architectenbureau die alle disciplines in huis heeft voor de bouw van uw nieuwbouw droomvilla? Een architectenbureau die in staat is uw eisen en wensen, door architecten, interieurarchitecten en stylisten te vertalen naar een inspirerend ontwerp. Een professional die u kan ondersteunen bij het vinden van een betrouwbare aannemer en u begeleidt van schets tot en met oplevering.

Designa Architectuur BNA & Interieur BNI is hét architectenbureau gespecialiseerd in het bouwen van exclusieve villa’s. Ons team heeft maar één passie: het realiseren van de mooiste woning voor elke opdrachtgever. Het is onze missie om de levensstijl van de bewoners als leidraad te nemen bij het ontwerp, zodat zij zich echt thuis voelen.

Bij Designa Architectuur BNA & Interieur BNI luisteren we aandachtig naar de eisen en wensen van onze klanten. Onze ontwerpstijl is zowel exclusief, als ook tijdloos, en we streven ernaar om een ontwerp te creëren dat perfect aansluit bij de woonwensen van onze opdrachtgevers.

VAN SCHETS TOT OPLEVERING: Net opgeleverde nieuwbouw villa in het Gooi

Designa ontzorgt u vanaf het allereerste ontwerp tot en met de uiteindelijke realisatie. Daarnaast helpt Designa u bij het selecteren van de juiste aannemer en onderaannemers. Bij ons gaat esthetiek, functionaliteit en woonbeleving hand in hand. Onze benadering is anders dan van de meeste architectenbureaus. Wij hanteren het ‘Designa Principe‘: Wij ontwerpen van binnen naar buiten. We streven naar een indeling die functionaliteit en leef plezier garandeert.

Onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat succesvol bouwen een kwestie is van goed luisteren naar de opdrachtgever. Daarom hechten we grote waarde aan de relatie tussen Designa en onze opdrachtgevers, evenals de samenwerking met onze preferred suppliers.

Eetkamer nieuwbouw villa

Een nieuwbouw bouwproject is een langdurig traject waaraan een duidelijk stappenplan ten grondslag moet liggen.

Keuken nieuwbouw villa
Tuin en patio nieuwbouw villa

Ons doel is om u alle zorgen uit handen te nemen. Indien gewenst, kunnen we uw nieuwe woning turn-key opleveren, compleet ingericht naar uw smaak, met zelfs bloemen op tafel.

Bij Designa Architectuur BNA & Interieur BNI streven we naar excellentie in elk aspect van ons werk. We nodigen u uit om contact met ons op te nemen en uw droomvilla samen met ons te realiseren.

Nieuwbouw projecten van Designa Architectuur

Nieuwbouw villa Laren

Nieuwbouw villa Laren

Nieuwbouw villa Zevenhuizen

Nieuwbouw villa Zevenhuizen

Nieuwbouw villa Hoevelaken

Nieuwbouw villa Hoevelaken

Nieuwbouw villa Flevoland

Nieuwbouw villa Flevoland

Nieuwbouw Noordwijk

Nieuwbouw villa Noordwijk

Nieuwbouw villa

Nieuwbouw T-Villa

Nieuwbouw duokap villa

Nieuwbouw duokap villa