Designa Architectuur

Het begon allemaal bescheiden en heel ambitieus met een architectuurbureau in Hilversum. Nu, bijna 30 jaar later, is Designa Architectuur BNA en Interieur BNI een begrip in Nederland en tot ver daarbuiten. Bij Designa Architectuur & Interieur verleggen we de grenzen van luxe of high end architectuur.

Onze high-end woonprojecten zijn een toonbeeld van verfijning, elegantie en ongeëvenaarde kwaliteit. Ontdek hoe we uw droomhuis kunnen realiseren met een op maat gemaakt ontwerp dat uw levensstijl perfect aanvult.

Designa Architectuur

Alles draait om uw wensen

Onze architecten begrijpen dat elk detail telt. Van de eerste schets tot een afgestylde woning, wij ontwerpen uw woning volledig naar uw wensen en behoeften. Laat ons uw wensen omzetten in een prachtig, functioneel meesterwerk dat uw unieke stijl weerspiegelt.

Designa Architectuur

Speciaal projectteam

Het team van Designa Architectuur – meer dan dertig gepassioneerde specialisten – ontwerpt en verbouwt woningen, restaurants en kantoren in binnen- en buitenland. Voor elke opdracht wordt een speciaal projectteam samengesteld, waarin alle benodigde disciplines zijn vertegenwoordigd.

Oog voor detail

Perfectie zit in de details. Onze architecten zijn meesters in het verfijnen van elk aspect van uw woning, van de indeling en materialisatie tot de lichtinval en afwerking. Met een scherp oog voor detail en een hart voor perfectie, garanderen we een eindresultaat dat uw verwachtingen overtreft.

Uw huis wordt uw thuis

Bij Designa Architectuur draait alles om de klant. ‘Goed luisteren’ is de essentie. Samen met onze preferred suppliers realiseert Designa Architectuur uw droomhuis en neemt u daarbij alle zorgen uit handen. Uw droomhuis realiseren is onze grootste passie. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat elke stap in het proces aan uw wensen voldoet. Van het ontwerp tot de oplevering, wij begeleiden u persoonlijk om ervoor te zorgen dat uw nieuwe woning niet alleen een huis is, maar een thuis. U hoeft alleen maar te genieten!

Gaat u bouwen of verbouwen? En zoekt u professionals die u begeleiden in dit traject? Wij laten graag uw woonwensen tot leven komen en ontzorgen u van schets tot oplevering.