Inspiratiecentrum van Woonvilla naar Droomvilla

Het Inspiratiecentrum ‘van Woonvilla naar Droomvilla’ is zeven jaar geleden geopend als gevolg van het gelijknamige televisieprogramma bij RTL4. In dit populaire woonprogramma, dat zowel in het voor- als najaar wordt uitgezonden, gunnen Bertram Terpstra, en Pauline Jorritsma de kijker elke week een kijkje achter de schermen van een exclusief project uit de opdrachtenportefeuille van Designa Architectuur BNA en Interieur BNI.

Op unieke, inspirerende wijze krijgen zij een beeld van wat er bij deze – bepaald niet alledaagse – bouw- en/of verbouwingen allemaal komt kijken.

Een one-stop-shopping concept

In van Woonvilla naar Droomvilla komen alle facetten van nieuwbouw, verbouw en bouwmanagement, maar ook interieur, inrichting, verlichting en styling aan de orde. Het harmonieus en stijlvol op elkaar afstemmen van materialen, kleuren, meubilair, stoffen en accessoires kan een hele zoektocht zijn. Het Inspiratiecentrum aan De Kreek 4 in Hoevelaken is een one-stop-shopping concept, waar meer dan 25 bedrijven en vakmensen hun producten, kennis en vaardigheden presenteren.

Moodboard in het inspiratiecentrum

Zo comfortabel mogelijk voor de klant

De wooncoaches, interieurarchitecten & stylisten van het Inspiratiecentrum staan u met raad en daad terzijde en kunnen u in contact brengen met de vakmensen die u zoekt. De intentie achter het Inspiratiecentrum is wat de werkwijze van Designa kenmerkt: De wens om het de klant zo comfortabel mogelijk maken.

Gaat u bouwen of verbouwen?

En wilt u zich oriënteren m.b.t. materialen, kleuren en producten, zoals o.a. vloeren (giet-, keramische-, leren-, Dekton-, PVC- en houten vloeren), verlichting, sanitair, stalen deuren, huisautomatisering, beveiliging, keukens, meubelmaatwerk of andere producten van de partners van ‘van Woonvilla naar Droomvilla?

Of wilt een brainstormsessie boeken met één van de architecten of stylisten? Of dat één van onze wooncoaches afspraken voor u maakt voor een bezoek (inclusief advies van het merk) aan één van de showrooms van onze partners?

U bent van harte welkom in ons Inspiratiecentrum Van Woonvilla naar Droomvilla te De Kreek 4, te Hoevelaken. Uiteraard kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 035 – 30 33 733 of ons een mail sturen.