Designa Interieur

Designa Interieur is een walhalla voor liefhebbers van stijlvol meubilair, design, kunst en decoratie. De sfeervolle showroom is gevestigd in Hoevelaken heeft een oppervlakte van liefst 1.000 m². De verschillende, zorgvuldig gecomponeerde stijlkamers zijn een bron van inspiratie voor iedereen die zich interesseert voor verrassende, harmonieuze interieurs en alles wat wonen bijzonder maakt.
Designa Interieur heeft een veelzijdige collectie meubelen, stoffen, accessoires, kunst, raamdecoratie, behang en verf van (inter-)nationale A-merken.

Een huis wordt uw thuis

Pauline Jorritsma, partner en interieurontwerpster, is al meer dan 20 jaar het gezicht van Designa Interieur. Met haar kennis en smaak loodst zij haar klanten naar het interieur dat bij hen past. Pauline en haar team van interieuradviseurs en stylisten realiseren zich hoe belangrijk het is dat een interieur je persoonlijkheid reflecteert. Zij luisteren aandachtig naar de wensen van de klant en stemmen alles nauwkeurig en tot in detail op elkaar af. Zodat een huis uw thuis wordt.


“Een interieur reflecteert je persoonlijkheid”

Designa interieur

Onze persoonlijke werkwijze

Designa Interieur ontwerpt persoonlijke interieurs. Uw wensen zijn daarbij ons uitgangspunt, dus wij gaan met u aan tafel en luisteren naar uw ideeën, woonwensen en voorkeuren. Welke sfeer spreekt u het meeste aan? Modern, eigentijds of een geraffineerde mix van stijlen? Welke kleuren vindt u mooi?

Door goed te luisteren en als het ware in de huid van de cliënt te kruipen, krijgen wij een idee van wat u werkelijk wilt en maken wij een profiel van je smaak. Dit vertalen wij in een voorstel op maat: meubilering, stoffering, kleuren en materialen. Perfect op elkaar afgestemd. Regelmatig overleg en bijsturing onzerzijds levert een eindresultaat op dat past als een maatpak. 

Bent u op zoek naar een mooi interieur? Wilt u langs komen voor een professioneel kleuradvies? De omvang van een opdracht is voor ons niet belangrijk. Wij helpen u graag! Wat voor ons telt, is dat u gelukkig bent met het resultaat van ons werk.

Gaat u bouwen of verbouwen? En zoekt u professionals die u begeleiden in dit traject? Wij laten graag uw woonwensen tot leven komen en ontzorgen u van schets tot oplevering.