Designa Interieur

Designa Interieur is een walhalla voor liefhebbers van stijlvol meubilair, design, kunst en decoratie en materialen. De sfeervolle showroom is gevestigd in Hoevelaken heeft een oppervlakte van liefst 1.000 m². Ons team van ervaren interieurontwerpersters staat klaar om uw interieur om te toveren tot een ruimte die perfect aansluit bij uw stijl en behoeften. Bij Designa Interieur draait alles om kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke aandacht. Hun doel: het interieur moet als een warme deken om u heen voelen.

Uw woonruimte, onze passie

Bij Designa Interieur geloven we dat een goed ontworpen interieur een grote impact kan hebben op uw dagelijks leven. Of u nu op zoek bent naar een make-over van uw complete woning of slechts enkele ruimtes wilt vernieuwen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die uw woning verfraaien en functionaliteit toevoegen. Onze interieurontwerpers luisteren naar uw wensen en vertalen deze naar een uniek en stijlvol ontwerp dat uw persoonlijkheid weerspiegelt.

Designa interieur

Maatwerk en vakmanschap

Elk project dat we aannemen, begint met een grondig overleg en inventarisatie van wensen en eisen. We nemen de tijd om uw wensen en eisen te begrijpen, zodat we een ontwerp kunnen creëren dat niet alleen mooi is, maar ook perfect functioneert in uw dagelijks leven. Of het nu gaat om een moderne, minimalistische inrichting of een warme, klassieke stijl, wij zorgen ervoor dat elk detail klopt. O.a. maatwerkmeubels en -oplossingen worden met de grootste zorg en precisie vervaardigd, zodat ze perfect passen in uw interieur. Maar ook alle materialen zijn die worden toegepast zijn verrassend, inspirerend en zorgen voor een uniek gevoel.

Designa interieur

Uw droominterieur begint hier

Bent u klaar om uw interieur naar een hoger niveau te tillen? Bij Designa Interieur staan we voor u klaar. Laat u inspireren door onze projecten en ontdek wat we voor u kunnen betekenen. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek en zet de eerste stap naar uw droominterieur.

Inspirerende ontwerpen

Bij Designa Interieur laten we ons inspireren door de nieuwste trends en technieken in de wereld van interieurontwerp. We combineren innovatieve ideeën met tijdloze producten en materialen om ruimtes te creëren die zowel trendy als duurzaam zijn. Onze portfolio toont een breed scala aan projecten, van luxe appartementen tot vrijstaande villa’s, elk met een unieke uitstraling die de visie van onze opdrachtgevers tot leven brengt.

Gaat u bouwen of verbouwen? En zoekt u professionals die u begeleiden in dit traject? Wij laten graag uw woonwensen tot leven komen en ontzorgen u van schets tot oplevering.