SAMEN BOUWEN AAN UW THUIS

VAN BINNEN NAAR BUITEN

Designa Architectuur BNA brengt uw woonwensen tot leven. In onze ontwerpstudio ontstaan exclusieve en high-end woonprojecten met bijzondere architectuur. Van het tekenen van een architectonisch ontwerp en het vinden van de juiste partners tot het begeleiden van de bouw van begin tot eind. Wij nemen u al het werk uit handen; of dit nu gaat om architectuur, interieurontwerp, bouwmanagement, inrichting of styling.

Designa heeft een team van specialisten en vakmensen in huis die ervoor zorgen dat uw droomwoning werkelijkheid wordt: Van het tekenen van een architecturaal ontwerp en het vinden van de juiste partners tot het begeleiden van de bouw van begin tot eind. Uiteraard staan de toekomstige bewoners altijd centraal. Zij zullen in de woning leven, bijzondere familiemomenten beleven en een eigen geschiedenis schrijven.

Zij moeten er zich thuis voelen. Bij Designa denken we altijd van binnen naar buiten, wat wil zeggen dat de binnenkant bij het ontwerpen van een huis voor ons net zo belangrijk is als de buitenkant. Wij noemen dat het ‘Designa principe’. Woonbeleving en functionaliteit gaan hand in hand, daarom willen we niet alleen de smaak van de klant leren kennen, maar willen we ook de manier van leven in kaart brengen en daarop inspelen in het ontwerp.

Wij weten uit jarenlange ervaring dat het (ver)bouwen van een huis een samenspel is tussen u als opdrachtgever, Designa en onze partners. Een verbouwing kan soms een langdurig traject zijn en dan is het voor u wel zo prettig om te weten wat u kunt verwachten. Daarom hebben wij dit stappenplan gemaakt dat u duidelijk inzicht geeft in het verbouwingstraject vanaf het moment dat wij samen aan het werk gaan tot en met de oplevering.

WEKWIJZE