Van Woonvilla naar Droomvilla seizoen 2

October 26, 2016

Om een inspirerende inkijk te geven van de toegevoegde waarde van een architect, is het complete stappenplan om je huis te bouwen of te verbouwen, vanaf aanstaande donderdag te zien om 23:30 uur op RTL4. De projecten die wij onder handen nemen zijn geen gewone projecten maar altijd speciaal! Designa is een studio voor interieur & architectuur en de verbouwing begint bij de entree. Samen met vaste partners ontwerpen wij niet alleen het interieur, maar ook het exterieur en de tuin. Wij adviseren van schets tot aan oplevering en laten

zien, hoe wij altijd weer een bijzondere woning weten te (ver)bouwen.

 

 

Diverse prachtige projecten zijn al door Bertram en zijn team gerealiseerd

en altijd in samenwerking met verschillende specialisten die we bij ons

team betrekken. Het zijn veelal totaalprojecten waarbij we adviseren met betrekking tot interieurarchitectuur, maar ook maken wij het interieurontwerp. De eerste ontwerpen tekenen we altijd met de hand, omdat we er dan iets van onszelf in kunnen leggen en daarna snel digitaliseren. De villa wordt pas een echte droomvilla wanneer alle wensen van onze opdrachtgevers in het ontwerp terug komen. Daarom starten wij altijd met het opstellen van een programma van eisen (PVE). Elke keer opnieuw is het smaakprofiel leidend voor ons ontwerp, of

dit nou over nieuwbouw of een verbouwing gaat, ons doel: het creëren van uw droomvilla! Tijdens het nieuwe seizoen, tonen wij op televisie weer een paar prachtige projecten. Daarmee hopen wij te inspireren, informeren en ook inzichtelijk te maken wat de toegevoegde waarde van een goede architect is.

 

Na het opstellen van het programma van eisen, gaan wij over op het plan van aanpak en nemen wij de complete bouwbegeleiding op ons. De woning strippen, aanbouwen, een compleet nieuwe tuin, bij Designa zijn wij gespecialiseerd in totaalprojecten en laten wij graag zien, wat daar allemaal bij komt kijken.

Bij het realiseren van een droomhuis, ontwerpen wij naast de woonkamer,

keuken, werkkamer, slaapkamers, badkamers, ook zwembaden, sauna’s, bioscopen, wijnklimaatkasten en complete tuinen. Wij adviseren op het gebied van de nieuwste gadgets en tonen daarbij ook de techniek zoals beveiliging, geluidsinstallaties en domotica. Bertram neemt u mee vanaf de start van de verbouwing tot aan de uiteindelijke inrichting en neemt u mee in de wereld van design, architectuur en interieur. Pauline Jorritsma van Designa Interieur in Hilversum, inspireert aan de hand van prachtige mood-boards, kleuradvies, sfeerbeelden en de mooiste mixen van materialen, uiteindelijk kiest zij samen met de opdrachtgever het meubilair uit.

 

Wekelijks werken wij aan verschillende projecten en ook dit nieuwe seizoen zullen wij elke aflevering nieuwe projecten tonen. Soms alleen het begin en

soms van begin tot einde. Alle facetten van bouwen, bouwmanagement, maar ook interieur- verlichting-, meubilering ontwerp en styling komen aan bod. Ontwerpen vanuit de visie en behoefte van de opdrachtgever. Hoe zorgen wij bij Designa dat onze opdrachtgever volledig ontzorgt wordt en altijd weer overdonderd is van het eindresultaat? Dat laten wij u graag zien! 

 

Behalve via onze website www.bertram-terpstra.nl, is het complete stappenplan voor mensen die hun woning willen laten bouwen of verbouwen, ook terug te zien in de herhaling van Woonvilla naar Droomvilla op iedere dinsdag om 15.30 en zaterdag om 14.30.

Please reload

Recente berichten

October 3, 2016

September 8, 2016

May 19, 2016

March 22, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon