Kokkerellen in de woonkeuken

June 28, 2016

De laatste jaren is de eetkamer in veel interieurs het middelpunt van de woning geworden, de keuken is echt een verlengde van de woon- en eetkamer geworden. Mede door flexibele, modulaire en innovatieve oplossingen past de keuken inmiddels perfect in ons o, zo flexibele leven.

Waar flexibiliteit in het ontwerp steeds meer aansluiting vind bij de verschillende momenten van de dag, is de keuken mede door technische ontwikkelingen ook steeds praktischer aan het worden. Een handige heetwaterkraan zorgt voor veel tijdsbesparing en snufjes zoals een vaatwasser, die met een sensor aanvoelt hoe intensief het programma moet zijn is natuurlijk een fantastisch ontwikkeling op technologisch gebied. Keuken apparatuur kan zelfs in verbinding staan met een app op de smartphone, waardoor je een seintje krijgt wanneer de vaatwasser klaar is. De keuken is meer geworden dan een plek om eten te bereiden, het is het hart van de woning en met prachtige afwerkingen als marmer, hout, RVS of een mooie poedercoating is elk gewenste uitstraling te creëren compleet passend bij de stijl van uw woning.

 

Designa ontwerpt samen met Kembra, maatwerk keukens waarin individuele wensen optimaal tot uiting komen, elk ontwerp begint bij persoonlijke wensen en door deze benadering creëren wij een identieke maatwerk keuken die van alle gemakken is voorzien. Spierwitte keukens, industriële stoere eilanden of een robuust keukenblok bestaand uit hout en beton maken elk ontwerp weer tot een nieuwe uitdaging. Elk detail van de keuken wordt mee ontworpen, zoals stoere knoppen bij een industriële keuken om het gas aan te zetten of een extravagante manier van afzuigen. Een mooi voorbeeld van functioneel ruimtegebruik, zijn kookpitten rechtstreeks verwerkt in het werkblad. Zo is de ideale kookopstelling te creëren waarvan u zelf de ontwerper bent! Naast alle mogelijke opstellingen, optimale bewegingsruimte en een fijn bedieningsgemak, voorziet deze nieuwe kooksensatie tegelijk in schoonmaakcomfort, want door het toepassen van kookpitten geïntegreerd in het werkblad kan de werkplaats eenvoudig en snel worden gereinigd; een verrijking voor de keuken! Deze mooie pitten zijn met het grootste gemak te combineren met verschillende keukenbladen, zoals composietsteen, graniet, beton, terrazzo, glas, keramiek en RVS. De temperatuur van het werkblad blijft laag en de pitten hebben een minimale hitteoverdracht op het blad. Deze eyecatcher past in iedere keuken, landelijk, eigentijd of design de mogelijkheden zijn grenzeloos.

 

Prachtige toevoegingen als een openhaard in het verlengde van het keukenblad of een kookeiland die door loopt in een eettafel maken de eetkamer en keuken tot een fijne leefruimte. De keuken is inmiddels een echte woonkeuken geworden, met kleuren en materialen die terug komen in de rest van het interieur creëert Designa niet alleen een keuken, maar een fantastische beleving. Is het een wens om koken en eten toch meer te scheiden, ontwerpen wij uiteraard ook prachtige roomdividers en onderzoeken wij een ruimtelijke indeling waarin een fijne routing en optimale opstelling ontstaat. In de Kembra showroom zijn prachtige opstellingen te bekijken en daar komen wij dan ook graag om volop inspiratie op te doen. Door een totaalconcept te vormen, ontstaat een kloppend geheel en is het eindresultaat keer op keer verbluffend! 

Please reload

Recente berichten

October 3, 2016

September 8, 2016

May 19, 2016

March 22, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon