De tuin in huis

May 19, 2016

Het is weer voorjaar en met de eerste zonnestralen hangt de zomer in de lucht! Tijd om naar buiten te gaan, het bos in of de hei op en weer onder het genot van een goed glas wijn een terrasje te wagen. Ook bij ons begon het te kriebelen en afgelopen week hebben wij snel een stijlvolle grijze picknick tafel in de tuin geplaatst. Door de vele gezellige binnentuinen, veranda’s en overkapte terrassen met warmtelampen is het tegenwoordig zelfs mogelijk op koudere dagen te genieten van de frisse buitenlucht, aangekleed met een goede jas doen we dat dan ook graag.

 

De grenzen tussen buiten en binnen vervagen langzaam in de architectuur, want waarom niet zo’n fantastische veranda of sfeervol tuinhuis bij u thuis? Bij Designa zien wij de tuin als verlengstuk van uw woning. Een grote glazen pui en heldere zichtlijnen verbinden binnen en buiten met elkaar, maar denk ook eens aan een grote grijze natuurstenen tegel die wordt doorgelegd het terras op of een authentieke bakstenen muur die doorloopt vanuit de woonkamer de tuin in. Door het toepassen van duurzame materialen zoals hout en natuursteen wordt binnen en buiten harmonieus met elkaar verbonden en om het helemaal compleet te maken zijn naast een terras met heerlijke lounge ook een buitenkeuken of openhaard te realiseren. Binnen en buiten worden nog meer met elkaar verbonden door een grote veranda aan te bouwen, hier kan men het hele jaar door van de avondzon genieten. Voor de ‘finishing touch’ zijn er tegenwoordig ontzettend veel design buitenmeubelen en accessoires zoals waterafstotende kussens en kleden verkrijgbaar, zo is ook in de tuin een super stijlvolle plek te creëren helemaal passend bij u smaak. Bij Designa hebben wij al vele bijzondere woningen ontworpen, maar daar houdt het niet op, want wij ontwerpen ook buitenruimtes, tuinen, terrassen, vijvers en tuinhuizen helemaal in stijl. Tuinontwerpen door tuinarchitect Wim Verzantvoort zijn grensverleggend.

Studio Wim Verzantvoort

 

 

Alle buitenhuis aspecten worden door The Green Contractors uit Huizen in harmonie op elkaar afgestemd. Deskundig advies over de mogelijkheden van terrasoverkappingen winnen wij in bij zonwering specialist Van der Wal, om zo net als een bijzondere woning een speciale buitenruimte te creëren.

The Green Contractors

 

 

Samen met Peter Bouw Tuinen brengen wij ten slotte uw tuin naar en hoger niveau. Zo kunt u langer van het seizoen genieten en er altijd voor kiezen om beschut te zitten of juist in de openlucht en in de winter zetten we natuurlijk gewoon de terrasverwarmer aan

Peter Bouw Tuinen

 

 

Tuinhuizen van Unique Buiten Leven daarentegen zorgen voor meer comfort als u volledig ‘beschut’ wilt zitten.

Unique Buitenleven

 

 

Het verlangen naar harmonie en een stijlvolle groene leefomgeving zet zich ook door naar binnen. De afgelopen jaren is de botanische stijl veel terug te zien in kleuren en materialen. Zo zien we de kleur groen weer veel terug in het interieur in combinatie met pure materialen als hout, beton en marmer. Aloë groen is zelfs door een grote verffabrikant uitgeroepen tot interieurkleur van het jaar 2016. Op grote interieurbeurzen zagen we al dat bijvoorbeeld grote kastenwanden gestyled werden volgens deze trend en dat grote design merken veel groen toonde en dat is ook niet zo gek, want de warme groene kleur is stevig en beschermend en geeft het gevoel van vertrouwen. Haal dit voorjaar de natuur in huis met deze botanische trend en ga voor rijke materialen, mooie prints en haal weer volop groen in huis.

 

Please reload

Recente berichten

October 3, 2016

September 8, 2016

May 19, 2016

March 22, 2016

Please reload

Archief
Please reload

Zoeken op tags
Volg ons
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon