DESIGNA

Bertram Terpstra

Architectuur BNA

Bertram Terpstra, is al bijna 25 jaar de drijvende kracht en oprichter van Designa Interieur & Architectuur BNA. In de studio voor architecten in Laren NH, de showroom voor interieur in Hilversum en een Inspiratiecentrum in Laren, geeft Bertram samen met zijn team van meer dan 20 vakmensen vorm aan zeer exclusieve bouw- en verbouwings-projecten. Met het ‘Designa principe’ van binnen naar buiten denken, ontwerpt en realiseert Designa uw ‘droomhuis’. 

Door de totaalaanpak van Designa komen alle facetten van bouwen, bouwmanagement, interieur- verlichting- meubilering- stoffering ontwerp en styling aanbod. Daardoor kan Designa u alle zorg uit handen nemen. Wilt u ook ontdekken wat Designa voor u kan betekenen, dan nodig ik u graag uit voor een vrijblijvend advies of een inspirerend gesprek in onze ontwerpstudio in Laren NH.

Pauline Jorritsma

Interieur

Mijn naam is Pauline Jorritsma, ik ben interieurontwerpster van ondermeer woningen en kantoren. Bij alles wat ik doe is de smaak van de klant mijn uitgangspunt. Wellicht bent u toe aan een nieuw interieur, dan wil ik u graag uitnodigen in onze 600m2 grote showroom in Hilversum om u kennis te laten maken met de nieuwste woontrends op het gebied van meubilering, stoffering, kleuren en materialen. Ik ontwerp voor zowel particuliere opdrachtgevers als zakelijke klanten. In de vele jaren dat ik dit doe, heb ik talloze woonhuizen en kantoren in binnen- en buitenland ingericht en vele villa’s in ‘t Gooi.